media management | the right wayMediaranger

Mediaranger heeft vele jaren ervaring als mediamanager bij diverse tv-productiehuizen. Mediaranger werkte in grote post-productie omgevingen (onder andere voor René Stokvis Producties) waar 20 montagesets gelijktijdig operationeel waren. Goed overzicht is dan razend belangrijk voor een efficiënte workflow. Mediaranger verzorgt ook het mediamanagement in een kleinere werkomgeving, zoals bijvoorbeeld bij Het Gesprek, met 2 montagesets.Mediaranger is bekend met alle soorten servers van Avid. Van Lansare en Unity tot Interplay.

Mediaranger is een vaardig editor, dankzij jarenlange praktijkervaring. Als mediamanager komt dat goed van pas: typische editor-problemen zijn bekend en vaak snel op te lossen. Daarnaast levert Mediaranger support voor iedereen op de (post-)productie afdeling. Regisseurs, producers en de afdeling productie kunnen input en technische support krijgen.

Het is zelfs mogelijk om een interne Avid training te geven  om de workflow te verbeteren of goedkoper te maken.

Lees meer…

 

AVID

Mediaranger kan ook voorzien in het geven van Avid Trainingen

Het is voor veel bedrijven vanzelfsprekend dat eigen mensen of regisseurs naast hun’ reguliere’ werk ook voormontages of inhoudelijke montages voorbereiden. Dit scheelt tijd in de montage sets.Een mooie basis cursus Avid is beschikbaar. Hier in kunnen camjo en regisseurs de beginselen van Avid meekrijgen en alvast deze benutten in hun werk.

Lees meer…